O NAS

Predstavitev

Že od malih nog sem bila obkrožena z živalmi in velika ljubezen do njih me je usmerila na pot k delu znjimi. Leta 2018 sem pod vodstvom Mojce Svetličič opravila strokovno usposabljanje o negi malih živali in pridobila certifikat. Od takrat naprej sem pridno pilila svoje veščine. Se izobraževala, obiskovala seminarje in delala pod vodstvom Csille Szilvia Pettkó, lastnice Vip Pasjega salona v Ljubljani. Želela sem si tudi svojega salona in tako odprla Pet planet salon za nego malih živali v domačem kraju Ajdovščini.

V salonu uporabljam izdelke Iv San Bernard. Ti so narejeni iz naravnih sestavin, visoko kvalitetni ter dermatološko in mikrobiološko testirani in tako varni za uporabo. To potrjuje tudi Certifikat Safe Pet Cosmetics.

aboutImg
aboutImgMisija salona

Misija salona je zagotavljanje pravilne in kakovostne nege ter reševanje problemov, ki se pojavljajo pri negovanju. Ljubljenčkom zagotavljamo profesionalno obravnavo in primerno nego glede na vrsto živali in njen tip dlake. Pomembno nam je, da se ljubljenčki pri nas počutijo udobno in imajo dobre izkušnje z negovanjem.

STORITVE

Trimanje

S trimanjem se odstranjuje odmrlo dlako s korenino vred, saj s tem omogočimo novi dlaki, da izraste iz novo nastalega prostora v lasnem mešičku. S tem zagotavljamo pravilno nego dlake, ki tako ohranja trdnost, kakovost in značilno barvo. Psi s trdo in žimasto dlako bi praviloma morali biti trimani saj s tem zagotavljamo pravilno nego in preprečujemo kakršnekoli probleme s kožo in dlako. Z britjem s strižnikom bo ta trda dlaka prenehala rasti in nadomestila jo bo mehka podlanka, prav tako lahko pride do drastične spremembe v barvi. Dlako, ki je namenjana trimanju lahko uničimo tudi že z enim britjem (odvisno od genetike). Večinoma je nato takšno dlako zelo težko spraviti nazaj v prvotno obliko (tršo dlako). To lahko traja tudi kakšno leto ali dlje. Pri večkratnem britju in potem prehodu na trimanje pa na žalost velikokrat dlake sploh ni več možno spraviti v prvotno stanje.

storitveImg
storitveImg

Nega psov

storitveImg

Nega mačk

storitveImg

Nega zajcev

storitveImg

Krajšanje krempljev

storitveImg

Striženje

storitveImg

Trimanje

storitveImg

Kopanje in sušenje

storitveImg

Česanje
in krtačenje

storitveImg

Čiščenje ušes

storitveImg

Korekcijsko striženje

storitveImg

Nega tačk

storitveImg

Praznjenje analnih žlez

KONTAKTPet planet salon za nego malih živali Veronika Deržek s. p.

DELO PO DOGOVORU in NAROČANJE PREK TELEFONA

telefonska številka +386 69 907 866

Bevkova ulica 13, 5270 Ajdovščina

petplanet.vd@gmail.com