O NAS

Predstavitev

Že od malih nog sem bila obkrožena z živalmi in velika ljubezen do njih me je usmerila na pot k delu znjimi. Leta 2018 sem pod vodstvom Mojce Svetličič opravila strokovno usposabljanje o negi malih živali in pridobila certifikat. Od takrat naprej sem pridno pilila svoje veščine. Se izobraževala, obiskovala seminarje in delala pod vodstvom Csille Szilvia Pettkó, lastnice Vip Pasjega salona v Ljubljani. Želela sem si tudi svojega salona in tako odprla Pet planet salon za nego malih živali v domačem kraju Ajdovščini.

V salonu uporabljam izdelke Iv San Bernard. Ti so narejeni iz naravnih sestavin, visoko kvalitetni ter dermatološko in mikrobiološko testirani in tako varni za uporabo. To potrjuje tudi Certifikat Safe Pet Cosmetics.

aboutImg
aboutImgMisija salona

Misija salona je zagotavljanje pravilne in kakovostne nege ter reševanje problemov, ki se pojavljajo pri negovanju. Ljubljenčkom zagotavljamo profesionalno obravnavo in primerno nego glede na vrsto živali in njen tip dlake. Pomembno nam je, da se ljubljenčki pri nas počutijo udobno in imajo dobre izkušnje z negovanjem.

STORITVE


Praznjenje analnih žlez

Analne žleze se navadno praznijo med opravljanjem velike potrebe. Lahko pa se zgodi, da do tega ne prihaja naravno in jih je potrebno ročno izprazniti, da ne pride do nadaljnjih težav. Znaki polnih analnih žlez so: drgnjenje (»sankanje«) zadka po tleh, pretirano lizanje in grizenje okoli zadka ter močan vonj, ki prihaja iz njega.

storitveImg
storitveImg

Nega psov

storitveImg

Nega mačk

storitveImg

Nega zajcev

storitveImg

Krajšanje krempljev

storitveImg

Striženje

storitveImg

Trimanje

storitveImg

Kopanje in sušenje

storitveImg

Česanje
in krtačenje

storitveImg

Čiščenje ušes

storitveImg

Korekcijsko striženje

storitveImg

Nega tačk

storitveImg

Praznjenje analnih žlez

KONTAKTPet planet salon za nego malih živali Veronika Deržek s. p.

DELO PO DOGOVORU in NAROČANJE PREK TELEFONA

telefonska številka +386 69 907 866

Bevkova ulica 13, 5270 Ajdovščina

petplanet.vd@gmail.com